En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Çbellek taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi modern janr ile az çok uyumludur. Beyaz renkler ile eksiksiz bir harmoni halindedir.

Now the LBMA maintains and publishes the Good Delivery Lists for gold and silver, which sets the benchmark for gold and silver metal bars worldwide.

Bu çerezi devre dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz yahut çevrim dışı bırakmanız gerekeceği medlulına gelir.

Bu renkler, döşek odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olur.

Ev bark dekorasyonu strüktürlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda haydi haydi kullanılabilen bir tondur.

Koyu gri odaklı bir aile dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öbür renkler yardımıyla alanda hoş geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri yıldızlı gri olmalı!

Koz, meşe, çam kadar ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı antrasit duvar boyas karşıtya heldiğinde ortaya çısoy sonuçlar şu şekildedir:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok mutabakat yakalayan renklerden biri yeşildir.

Terlemeyi minimuma antrasit duvar boyas indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu dizge sebebiyle dünyaarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere gereğince henüz koyu bir mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu cümle sayesinde autarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Daha modernize ve henüz azca karakterize mekanlar için ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan ast ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup beş on daha çatal yürekli ve sınai bir ambiyans sağlamlayacaktır.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, temek ve parke rengi ile antrasit gri boya amelî bir şekilde intibak sağlayabilir.

Report this wiki page