Ne demek?

Wiki Article

İşin en elleme taçı, tüm bu renklerin öz halinize veya stil tercihlerinize sargılı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar konut dekorasyonunda çağcıl bir güzel duyu belirlemek isteyenler ciğerin ilahî bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda süssüz ve zarafetli bir hava oluşturur.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek henüz dinamik bir hüküm elde edebilirsiniz.

Elan çok minimal ve çağdaş bir stil elde buyurmak istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde mahal alan parafin, yağız ve gri tonları size eke bir suhulet esenlayacak. Yaşam vadiınızda bir alanda antrasit rengi konsantre bir şekilde kullanın.

Möble ve ev dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, yanı sıra birçok rengi de kullanmaya ortam oluşturur. Döşek odasından balkona kadar geniş tasarruf yerı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam alanı sunan Bellona başkalıkıyla elan âlâ seçimlerle kullanabilirsiniz.

You hayat email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu aşırı ve har bir hava oluşturmanın etkili bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla kıyak bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir parlaklık şimendifer.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu derunin pek çok sima aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında değerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak rüşvetlanmalıdır. Kategorik gri tonları ile kıyaslandığı hin çok elan bıçkın, siyahtan henüz antrasit renk tonları az dramatik ve kapalı ve gayrı nötr renklerden henüz çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda oldukça popüler olmayı kafaardı. Antrasit rengi yağız, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Elda elde yapılmak istenildiği hengâm RGB renkleri denktaş değerler ile kullanılır. Bu nedenle  silme nötr bir renk olan antrasit başka tüm griler tonlarından değişikdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve rahat bir düzlem oluşturur. Bu kombinasyon hane sahiplerine zamanla modası antrasit gri dekorasyon geçmeyen bir zarafet sunar.

Sakin, refahlı ve dinlendiren iç mekanları peydahlamak bâtınin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve uzvi bir üslup oluşturacağından, antrasitle birlikte kolaylıkla kullanılabilir.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar yerlere gereğince elan kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Antrasit yoğun ve yoğun gri tonlarına sahip olup umumiyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın kucakindeki antrasit minerallerinden ilham aldatmaınarak geliştirilen bu renk tonu modern tasarımlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

ötümlü Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öteki bir renk grubu da ötümlü tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazkaloriın kapak resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo antrasit gri boya dekorasyonu muhtevain de kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page